Vinner du alltid i kortspill? Se hvilke spill du har størst sjanse å vinne på

0
111
Vinner du alltid i kortspill? Se hvilke spill du har størst sjanse å vinne på

Kortspill er en av de mest populære kategoriene innen nettspill. Mange foretrekker å spille kortspill på fritiden, og som underholdning på ettermiddagen. Men hva skjer når du blir lei av å spille disse kortspillene og ønsker å øke utfordringen og spenningen? 

Spill poker på nett med erfarne kortspillere, og vinn ekte penger. Da kan du konkurrere mot andre profesjonelle og kjenne på adrenalinet som bruser når du vinner ekte pengepremier.

De beste kortspillene til å vinne ekte penger på

Som kortspillelsker blir du garantert lei av å spille kortspill med venner. Du kjenner allerede til alle vennenes styrker og svakheter, og å tenke ut strategier mot dem er en bit av kaken. 

Det er mange som velger å spille mot andre kortspillere på nettet. Det er fordi de vil gjøre spillopplevelsen mer utfordrende og morsom. Når du spiller online, vil du møte nybegynnere og mer erfarne spillere med ulik kjennskap til kortspillene. Det vil gjøre at du kan forbedre ferdighetene dine og utvikle strategien.

Når du selv har testet ut litt ulike kortspill på kasinoet, kan du sjekke ut hvorfor nettopp nordmenn har en spesiell kjærlighet til kortspill her.

Poker – Slik slår du motstanderen

Poker er et spill med ferdigheter og strategi, og er et av de mest populære kortspillene over hele verden. Å lære reglene og forstå spillingen tar tid for nybegynnere, siden poker er et relativt komplekst spill. Men utfordringen og moroa ved å spille poker online er uovertruffen. De mest populære pokervariantene på nett inkluderer Texas Hold’em, Pot Limit Omaha og 5 Card Omaha.

Her er noen raske strategier og tips som får deg godt i gang med poker:

 • Ikke vær den første spilleren som nøler
 • Gå aggressivt for «semi-bløffer» når du trekker
 • Spill raskt ut når du har en god hånd for å bygge potten
 • Fold hvis du er usikker
 • Forsvar kun big blind hvis du har en god hånd
 • Angrip aggressivt hvis motstanderen viser svakhet
 • Hiv deg kun med i runden hvis du har en ok hånd
 • Spill bare hvis du føler for det

I poker er sterk strategi viktig ved å vite når man skal satse, bløffe, kaste seg og forstå motstanderens spill. Poker er et spill om å spille klokt og holde seg uforutsigbar for å vinne spillet.

Kabal – enkelt å spille, vanskelig å vinne

Kabal er et populært spill fra 90-tallet som ble spilt offline på datamaskiner. Det klassiske tålmodighets-spillet har beholdt sin popularitet selv på online spillplattformer. Du kan spille kabal individuelt mens du konkurrerer mot en annen nettspiller om en høyere poengsum.

Her er noe av det du må være obs på når du spiller kabal:

 • Vanligvis krever kabal en kortstokk på 52 kort, og spillet begynner når brettet er satt opp. Når du spiller kabal på nett, gjøres dette automatisk.
 • I kabal er det fire primære typer hauger: Tableau, Foundations, Stock og Talon.
 • Slik vinner du: Spillets endelige mål er å fylle opp grunnlaget med alle kortene.
 • Spilleren prøver å omorganisere en blandet kortstokk etter farge og rang. De kan bare flytte kort innenfor rammen av reglene.
 • Vend det øverste lagerkortet først.
 • Hold øye med konger og ess og husk at en konge ikke kan flytte oppå et annet kort i de fleste kabal-spill.
 • Start med lengre stabler.
 • Håndter kortene dine med fremsiden ned.

Kabal er en fantastisk måte å slappe av på. Du kan forbedre både korttids- og langtidshukommelsen din ved å spille kort med kabal-strategien. Andre kognitive ferdigheter drar også godt nytte av at du spiller stablespillet kabal.

Hopp i havet – et artig kortspill med pengepremier

Hopp i havet, eller Go Fish, er et fartsfylt kortspill. Denne kan best spilles med mellom 2 – 5 spillere. Her varer et spill bare i 4 til 15 minutter. Spillet er ideelt for deg som liker raske spill i små pauser som lunsjpauser og alt.

Målet med dette spillet er å samle antall kort eller sett med fire kort hver med samme rangering og verdi. Spillere ber også hverandre om kortene for å samle kortene som motstanderen tilbyr.

Hvis noen ikke har kortet som ble spurt, sier spilleren «hopp i havet», og velger deretter det øverste kortet fra bunken.

Velg det du liker og kos deg!

Uansett om du er profesjonell eller nybegynner, er det mange artige kortspill du kan vinne penger på. Det er enkelt å finne kortspill som er fristende, og når du har funnet din favoritt tar det ikke lang tid før du også kan hente inn gevinst på det.

Men hvor mye du vinner på disse online kortspillene, avhenger helt av ferdighetene og teknikkene du har lært deg. Sist men ikke minst er det viktig at du ikke spiller for mer enn du har råd til å tape. Det er akkurat som med aksjer og kryptovaluta, og følger ingen garanti på at du vinner. Kos deg med spillingen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here